BRÖLLOP

Hej och välkommen!

Jag är bröllopsfotograf och utgår från Vara i Skaraborg , även Lysekil på västkusten. Fast jag är verksam och reser inom hela Sverige.

Kärleksfullt och genuint!

 

Det är hur jag skulle vilja beskriva min fotostil och hur jag fotograferar under bröllop.

Bilderna kommer reflektera er, med era personligheter och er kärlek till varandra. Spontana och underbara stunder. Jag har fokus till verkliga genuina bilder med värme och kärlek.

 Jag har fotograferat små trädgårds bröllop med närmsta familjen, till storslagna slotts bröllop med flera hundratals gäster. För mig är det inte själva bröllopet, dekorationerna och platserna som gör dagen så speciell, det är ni med er stora kärlek och värme till varandra.  

 Låt mig få fotografera er kärlek och unika berättelse!

 Vet ni... När den fantastiska känslan infinner sig, när ett brudpar eller en familj skrattar av lycka när de får se sina bilder. Det är helt fantastisk! Att få dem att se hur fina de är, hur deras kärlek till varandra verkligen strålar och jag har fångat dessa oförglömliga minnen i form av bilder - det gör mitt jobb till det bästa jag någonsin kunnat önska och drömma om!

Bröllop på slottet

En highlight film

Play Video

BRÖLLOPSPAKET

Grattis till ert kommande bröllop! Har ni kommit hit så är era planer en bit på väg och ni söker efter en bröllopsfotograf. Det är ett viktigt och svårt beslut att fatta. Det finns väldigt många fotografer med många olika stilar, titta noga igenom min portfolio innan ni bestämmer er, så ni ser att jag passar i stilen ni hade tänkt er. Läs nedan om vilka bröllopspaket som jag erbjuder, hittar ni inget som passar er så skicka gärna meddelande så kan vi försöka hitta en lösning.

Bröllop 2024

Just nu så bokas det bröllop för fullt, säsongen vår/sommar 2024 så vänta inte allt för länge att boka erat datum. Skicka en förfrågan om erat datum i kontaktformuläret för mer information.


Paket & Priser

Guld

Fotografering sammanhängande under 10 timmar. Min stora favorit! Här följer jag med er hela dagen så inget missas eller glöms bort. Här fångar jag kärleken, glädjen under hela dagen ,men även små ögonblick som ni inte ser. Låt min kamera berätta storyn.

28 000 kr

1 / 4

Bra att veta...

För mig, känns det viktigt att lära känna er! Vad ni älskar att göra tillsammans vad som får er att skratta så att ni kiknar. Vem som pratar mest. Ja ...jag vill veta nästan allt!

Själv är jag en ganska lugn person som har lätt för att skratta. Jag ser inga hinder bara lösningar på saker och ting. Jag gör alltid mitt bästa! Jag tycker om att hjälpa till och planera, behöver man en extra hand så hjälper jag gärna till.

Det finns en del människor som är underbart naturliga vid fotografering. Men de flesta känner sig obekväma framför kameran, kanske lite stela och inte vet vad man ska göra av händerna. Då har jag många tips och idéer. Jag ser inget fel i att hjälpa till med posering när man är obekväm i situationen.

I bröllopspaketen GULD, SILVER och BRONS ingår det en inför fotografering innan bröllopet. Vi träffas och planerar er dag. Diskuterar och går igenom era önskemål mm. Bilderna levereras alltid i Jpeg högupplöst och lågupplöst via ett webbgalleri. Man får även ett online galleri som man kan dela med sig till vänner och familj.


Vi har fastnat för dina bilder och vill ha dig som fotograf. Hur gör vi nu?

Då skickar ni en bokning förfrågan om erat datum är ledigt. Vart ni planerar att gifta er och vilket bröllopspaket ni är intresserade av. Så svarar jag så fort jag kan. Får ni inget svar inom 48 timmar , kika i skräpposten där kan det hända.

Bröllopsformulär

Går att ändra på i efterhand :)

Vi är ute i Sista minuten!

Är ni sent ute kanske bara några veckor innan bröllopet, kanske för att ni har ångrat er och vill ha en fotograf. Eller något annat som har gjort att ni inte bokat tidigare.

Det går alltid att skicka en förfrågan om fotografering. Har jag möjlighet så hjälper jag er gärna! Fyll i formuläret berätta vad ni önskar, vart och när ni gifter er så återkommer jag så snart som möjligt.


FAQ

 Hur lång tid ska vi avsätta för porträtten?

Jag blir glad om ni ger mig ca 1,5 tim till porträtten. Då har vi god tid på oss att fotografera de önskade bilderna . Och att ni får en avslappnad och trevlig stund tillsammans. Även om jag är med ; )Porträttfotografering innan eller efter vigseln?

 Det väljer ni själva som det passar er. Det går lika bra före som efter vigseln.

Fördelarna är att fotograferas efter vigseln är att förväntningarna och nervositeten har avtagit lite och man kan slappna av lite bättre. Samt att det kanske inte gör något om klänningen/kostymen blir lite smutsig. Det kommer bli lika fantastiska bilder vilket som ni än väljer.Kan man dela upp porträttefotograferingen om man skulle vilja?

Javisst kan man det!

Vi kan dela upp porträtten under dagen. Att fotografera på olika platser och kanske fånga dagens sista solstrålar med er siluett ger en vacker balans genom dagen.

Bröllops planerna , kommer dom att hålla?

 Av erfarenheter så vet jag att planeringar på böllopsdagen brukar inte hålla till 100%. Har man en bra planering tillsammans så håller den för lite förseningar eller oförutsedda händelser. Självklar gör jag allt för att det ska bli så smidigt som möjligt. Det är ju därför man anlitar en erfaren bröllopsfotograf.Hur många bilder får vi och hur går det till?

Jag försöker att fånga så många fina ögonblick och detaljer under dagen efter era önskemål. Jag gör ett urvlal av de bästa bilderna som jag levererar till er, en del i färg och andra i svartvitt. Det är alltid svårt att välja bort fina bilder, det blir alltid fler bilder än vad jag utlovat.  Bildfilerna leverareras på ett usb i både webbstorlek och högupplösta filer för utskrift. 


 Får vi bilder i både färg och svartvitt?

Den större delen av leveransen är i färg. Svartrvita bilder är klassiskt och väldigt vackert. Svartvita bilder tar bilden ett steg länge. Precis som jag väljer ut alla de bästa bilderna, väljer jag också med omsorg vilka jag tycker ska vara i svartvitt. Har har ni ett specifkt önskemål kan jag alltid försöka tillgodose det.

Kan vi beställa utskrifter?

 Jag hjälper gärna till med utskrifter. Skriver själv ut bilder till A3 storlek. prisuppgifter finns på hemsidan.  Beställningar av utskrifter från bröllopsfotograferingar är rabatterade med 25% på ordinarie pris.

Får vi skriva ut bilderna själva?

 Självklart får ni det. . Bilderna ni får levererat på ett usb-minne är högupplösta och klara för utskrift. Jag lämnar gärna rekomendationer vart ni kan beställa era utskrifter.

Se fler bilder