Barn & Familj


Familjefotografering
Parfotografering
Familjefotografering
Barnfotografering
Barnfotografering ibland höstlöven

Minnen att bevara!

 Jag fotograferar barn-, familje bilder eller hela släkten om man önskar. Både i studio och utomhus.

Du kan komma till mig och där du kan välja mellan att fotograferas i min utrustade studio eller utomhus i de natursköna omgivningarna runt Vara.

Jag åker även ut till den plats som du önskas att fotograferas på, kanske har du ett favoritställe där du gärna vill förevigas. Kanske tillsammans med nära och kära.

 Det finns en hel del rekvisita som man kan använda både i studion och utomhus. Jag alltid för att fotograferingen ska vara en trevlig stund och fin upplevelse för alla inblandade, vi fokuserar på att ha roligt tillsammans. :)

 Har du frågor?

Välkommen att kontakta mig via formuläret eller ring mig på mobilnr : 0707955916


Priser och paket

Standard paketet

I priset ingår fotografering i studio eller utomhus samt 4 st digitala bilder.


1400 kr

Delux paketet

I priset ingår fotografering i studio eller utomhus samt 10 st digitala bilder.


2600 kr

Ultimata paketet

I priset ingår fotografering i studio eller utomhus samt 20 st digitala bilder.


4400kr

Digitala bildpaket

 Alla paket med digitala bilder levereras bilderna redigerade, högupplösta i maximal kvalitet som du kan göra förstoringar av. Men även webbanpassade bilder, fria att använda på tex sociala medier. Vill du köpa till extra bilder eller prints så går det givetvis jättebra! Platsen för fotografering väljer du själv, antingen i studio eller utomhus.

 I paketpriserna är arbetstid för fotograferingen och digitalt efterarbete inkluderat. Vill ni köpa till prints (förstoringar) i olika storlekar på professionellt fotopapper se prislista.

FAQ

Hur bokar vi en fotografering?

Ni kan fylla i formuläret och skicka en förfrågan om fotografering. Fyll i önskan om dag och tid så återkommer jag så snart jag har möjlighet.

Kan vi välja plats att fotograferas på?

Absolut kan ni välja platser där ni vill bli fotograferade på. Jag hjälper gärna till och ger tips och råd om ni önskar det.

Efter fotograferingen vad händer då?

Då väljer jag ut de bästa bilderna och färdigställer dom. Efter det så kommer dom i ett webbgalleri på mailen. Där kan ni välja ut de bilder som ni önskar att köpa. Betalning sker efter urval och beställning av bilder eller prints.

Fotograferar du bröllop utomlands?

Javisst om jag har möjlighet! Ni kan alltid skicka en förfrågan om datum och plats.

Vad för utrustning har du?

Jag använder mig av professionella kameror och objektiv. Nikon är mitt favoritmärke. Portabel studio har jag som kan tas med på uppdrag.

Behöver vi beställa framkallningar av dig?

Nej inte om ni inte vill. I fotopaketen finns det högupplösta bildfiler som används för att skriva ut egna bilder. Självklart skriver jag ut själv och lämnar 25% rabatt på fotoutskrifter på köpta bildfiler.

Se fler bilder